Kombi prevoz putnika Beograd - Slovenija

Kombi prevoz do Slovenije, Maribora, Ljubljane, Celja, Novog Mesta i Ptuja takođe nije linijski (nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, kao ni stajališta), već se organizuje na zahtev klijenata ili organizovanih grupa putnika. Preuzimanje putnika u Srbiji i Sloveniji može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru.

Skoro svakodnevni prevoz grupa putnika kombijem do Slovenije.

Kombi prevoz do Slovenije je veoma udoban i brz način prevoza, a uz pogodnost samostalnog određivanja pauza od strane putnika i veoma je poželjan i tražen. Putovanje do Slovenije se odvija uglavnom autoputem, a moguće je prevesti se do skoro svakog grada u Sloveniji. Na prvom mestu je bezbednost putnika i poštovanje saobraćajnih i drugih propisa koji važe za prevoz putnika u stranim zemljama, pa ako imate nekih konkretnih pitanja u vezi putovanja automobilom iz Srbije u Sloveniju, molimo kontaktirajte nas.

CENE PREVOZA PUTNIKA DO SLOVENIJE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Maribor, Ljubljana, Celje, Novo Mesto, Ptuj

45

80

Terme Čatež

35

Organizovane grupe od 6 putnika

dogovor

Za kombi prevoz do Slovenije, koriste se kombi vozila nove generacije. Neka od njih možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Slovenije.

U slučaju da planirate putovanje do nekog od navedenih gradova u Sloveniji, a nameravate da stignete brzo, bezbedno, uz udoban prevoz, kontaktirajte nas pomoću podataka na stranici kontakt za prevoz putnika do Slovenije.

 


KOMBI PREVOZ PUTNIKA